Posted by: EFL meedia

Konkurentsirohke Talispartakiaad on sajaga peal

Talispartakiaad 2022 teine võistluspäev on õhtusse jõudmas, kuid tublide firmasportlaste jaoks ei ole mõõduvõtt veel otsa lõppemas. Tänane päev veedeti Võrus Tamula järve kaldal ning kalanaised- ja mehed katsetasid oma õnne näkkamises Pullijärvel. Tervet võistluspäeva saatis soe päike, mis andis firmasportlastele veelgi rõõmsama meele ja suurema võistlushimu.

Kui esimesel päeval läbiti mitmeid suusaspordialasid, siis teine võistluspäev sai hoo sisse mõnusalt jaheda talisuplusega, millele järgnesid talivõrkpall ning talijalgpall, mis tänavu meenutasid rohkem suvist rannajalgpalli ja rannavõrkpalli. Lisaks peeti äge lahing kummikuhokis ning läbiti takistusrada fatbike-del. Kiirem teatejooksus oli tänavusel talispartakiaadil SEB, kelle tublid sportlased said favoriidiks juba peale esimest jooksu. Teise võistluspäeva lõpetab Talirogain, kus firmasportlased saavad näidata oma suurepäraseid orienteerumise oskusi.

Homme ootavad ees juba järgmised põnevad spordialad ning loodame, et firmasportlasi saadab samasugune imeilus päike nagu tänagi!

Tulemustega saad tutvuda SIIN
Vägev esimese päeva pildigalerii on SIIN